Boligmappa.no – boligens servicehefte på nett

Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett. Her knyttes offentlig tilgjengelig informasjon om boligen sammen med dokumentasjon fra håndverkerbransjen, og dokumenter som du selv legger inn. Dokumentene som er relatert til din bolig vil således følge boligens livsløp, og gjør at du har viktig dokumentasjon om boligen lett tilgjengelig bare ved hjelp av noen få tastetrykk.

Historien bak Boligmappa.no
Boligmappa.no er et resultat av et felles bransjeløft for å forbedre boligeieres tilgang på viktig boligdokumentasjon. Bak boligmappa.no står blant annet Nelfo (foreningen for EL-og IT-bedriftene i Norge) Rørentreprenørene Norge (Landsforeningen for rørleggerne), og Ambita AS som er heleid av Nærings- og fiskeridepartementet. I tillegg er byggmesterne, malerne, blikkenslagerne og ventilasjonsbedriftene med som kvalifiserte fagområder. Flere fag følger på rimelig snart.

Tjenesten er helt gratis og fri for reklame fordi den finansieres gjennom de mest seriøse håndverkerene med kvalifikasjonene i orden. Per idag benyttes Boligmappa av over 169.000 personer over hele landet.

Elfag + Boligmappa
I Boligmappa er det et personlig område kun for deg. Alt du laster opp av dokumenter og bilder til det private område, følger deg som person over tid. Alt lagret bak en mur av sikkerhet, hvor du får tilgang gjennom bruk av BankID. For mer informasjon om prosjektkalkulatoren og boligmappa, kontakt din næremste Elfag-elektriker.

Elfag-elektrikere kan overføre all dokumentasjon de har om boligen din til boligmappa.no, så du som kunde kan hente ut alle dokumenter de har registert på din eiendom.

Finn rett kompetanse
I Boligmappa får du tilsendt dokumentasjon direkte fra kvalifiserte håndverkere og du kan laste opp egne bilder og notater. Du får også du tilgang til en vedlikeholdskalender og du kan legge til egne vedlikeholdsoppgaver. Det er mulig å søke etter kvalifiserte håndverkere i ditt nærområde, og kun bedrifter med kvalifikasjonene i orden er en del av treffene du får opp i Boligmappa.

Meny

Del dette

Kanskje dine venner også vil like dette?