Sesongens interiørtrender med bruk av el-utstyr

Stilrent el-utstyr bringer frem det beste i sesongens interiørtrender. La deg inspirere av våre nye kampanjesider.

Skal du pusse opp, eller bare gi stuen et ansiktsløft? Uansett lønner det seg å vurdere alternativene før du setter i gang.

Finn din stil på kampanjesiden til Elfag. Her presenteres årets viktigste interiørtrender, samt spesialdesignet el-utstyr. Finn produktene du liker best, og ta med listen til oss – så enkelt er det!

Lagre dine favoritter
Vi har valgt ut et knippe interiørbilder som kan gi liv til hjemmet ditt. La deg inspirere av sesongens mest interessante stilarter:

–    Skandinavisk minimalisme
–    Bohemian Chic
–    Moderne funkis

Likevel er det detaljene som utgjør den store forskjellen – en haug med skjøteledninger på gulvet trekker fort ned helhetsinntrykket. Hvorfor ikke bytte ut de midlertidige løsningene mens du har sjansen?

I bildegalleriet finner du utvalgt elektrisk materiell, fra designserien ELKO Plus. Klikk på plussymbolet nederst i produktbildene for å legge til dine favoritter i en liste. Den ferdige listen får du tilsendt på mail, eller som nedlastbar PDF-fil.

Vis frem handlelisten til oss
For å sjekke din oppdaterte liste må du ha cookies/informasjonskapsler aktivert i nettleseren. Da får du en komplett liste med alle dine favorittprodukter.

Når du har en ferdig liste, kan du ta med denne til oss. Da finner vi raskt ut hvilke produkter du ønsker i ditt hjem, mens du slipper å lete deg gjennom tykke produktkataloger.

Meny

Del dette

Kanskje dine venner også vil like dette?